top of page

Nyt tag & tagrenovering

 

Vind, blæst og regn er hårdt ved dit tag. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, om taget er tæt.

 

De skader, der ses oftest er utætte underlag, gennembrydning af tagflader, rådne vindskeder eller utæt skotrende. Står du i den situation, skal du beslutte, om du vil reparere taget eller udskifte det. Hvis ikke du gør noget ved skaden, risikerer du både mug, skimmel og svamp i tagkonstruktion og træværk. Prisen for et nyt tag varierer alt efter husets størrelse og materiale.

 

Nyt tag eller tagrenovering?

 

Prisen for et nyt tag er ofte højere end prisen for en tagreparation. Omvendt sikrer du med et nyt tag dit hus i mange år. Du kan sparre med en professionel håndværker så i sammen kan afgøre, om eventuelle skader på dit tag kan repareres.

 

Vælger du udskiftning frem for reparation, skal du overveje flere ting: Hvilket tag kunne du tænke dig? Hvad passer til huset? Siger lokalplanen noget om valget? Og skal det gamle tag forblive på huset? Sidst men ikke mindst skal du overveje den rette pris for nyt tag – i forhold til dit budget. Har du brug for en pris på nyt tag, kan du kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

 

Flere projekter under samme tag?

 

Der er faktisk flere vigtige overvejelser i forhold til pris på taget, budget og omfang. Det kan nemlig godt svare sig at få klaret flere byggeprojekter under tagreparation eller udskiftning. Eksempelvis udskiftning af tagrender og nedløb, efterisolering af loft og udskiftning og reparation af tagets træværk og konstruktion. Jeg kan samle dit byggeprojekt – og give dig en pris for nyt tag inklusiv alt.

 

Afholder prisen på et nyt tag dig fra at medtage andre projekter, bør du overveje det en ekstra gang. Hvis arbejdet skal udføres senere, bliver det nemlig både dyrere og mere besværligt.

 

Kontakt TQbyg for et uforpligtende tilbud.

bottom of page
G-3CTNKQBWEH