top of page

Energiforbedringer, der betaler sig

 

Når din tømrer udfører energirenovering er der tale om en række tiltag, der tjener sig ind igen og som er med til at sikre, at miljøet ikke længere betaler en pris for vores energiforbrug

 

Hvis du går med tanker om at energiforbedre din bolig, så er din tømrer det helt rigtige sted at starte. Siden min opstart i 2007 har jeg taget bæredygtighed og ansvarlighed i byggeriet alvorligt og arbejdet på at levere byggeri, der tager hensyn til miljøet i alle henseender – lige fra udvinding og produktion af råmaterialer til mulighederne for genanvendelse og genbrug af de samme materialer. Hos TQ-byg gør jeg således mit til at miljøet ikke fortsat skal betale en pris for vores forbrug af jordens ressourcer.

 

Din tømrer laver energiforbedringer til en fair pris

 

De energiforbedringer jeg laver handler primært om at forbedre boligens klimaskærm, da det er herfra det største varmesvind og dermed energiforbrug kommer fra. Sammen gennemgår vi facaden med vinduer og døre, tagets tæthed og selve murerne – det kunne være, at en hulmursisolering var på sin plads. Vi tager en snak om, hvilke forbedringer der giver mest udbytte i forhold til den pris, du skal betale og så prioriterer du opgaverne. Jeg er naturligvis din rådgiver i hele processen, så du kan nyde godt af den store erfaring TQ-byg har opbygget på området.

 

Energiforbedringer til en pris du kan forstå

 

Selv med mindre energiforbedringer, der ikke kræver de store udgifter, kan du spare meget på prisen for forbrugsafgifter. Hvis du vil vide noget mere om, hvor du kan sætte ind, så er du velkommen til at kontakte TQ-byg for at blive klogere på dette område. Tætningslister og ekstra isolering på lofter, i skunke og på rør er nogle af de opgaver, som TQ-byg hurtigt kan hjælpe dig med til en overkommelig pris, som hurtigt har tjent sig ind igen. Når de kommer til efterisolering af dit loft kan du spare omkring 5000 kr. Årligt ved at lægge et nyt lag isolering og her er 400mm absolut at foretrække.

 

Derfor skal TQ-byg lave energiforbedringer

 

Som en tømrer der siden starten har været leverandør af bæredygtigt byggeri, kan jeg naturligvis give dig mange mindre energiforbedringer til en overkommelig pris. Tiltag, som sparer dig for mange penge samlet set og som hører med til at være en miljøbevidst boligejer, der ikke fråser med energien.

Her finder Du Bolius guide til hvor meget du sparer på mindre forbedringer

http://www.bolius.dk/mindre-energiforbedringer-16740/

TQ byg - energibesparelser
Tømrer nordsjælland - energiforbedringer
bottom of page
G-3CTNKQBWEH